Affiliate marketing

Affiliate marketing is een op prestatiegerichte samenwerking tussen de adverteerder en de affiliate. Bij affiliate marketing betaal je alleen commissie bij een succesvolle prestatie van de affiliate. Binnen de customer journey kan affiliate marketing tijdens verschillende fases van het oriëntatie- en aankoopproces worden ingezet. 

Meer informatie aanvragen
affiliate marketing
marketing via affiliates

Affiliate Marketing via MarketingConcurrent

MarketingConcurrent kan u helpen om de juiste affiliates voor u te vinden. Het is namelijk niet eenvoudig om te bepalen welke affiliates van toegevoegde waarde zijn. Wij zien dat veel partijen hier in de praktijk verkeerde keuzes maken. Denk hierbij aan zaken zoals relevantie, de cost per click of sale die wordt gevraagd, en welke overige voorwaarden er tussen een affiliate partij en u gelden.

Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van de impact van affiliate marketing op uw totale online inzet. Soms lijkt affiliate marketing erg interessant maar blijkt dit in de praktijk toch wat genuanceerder te liggen.

Met behulp van onze ervaring en scherpe analytische vaardigheden maximaliseren wij de kans op succes.

Zullen we eens sparren?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van affiliate marketing voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.