Instagram Adverteren

Adverteren via Instagram zorgt voor direct meetbaar resultaat. Met een goed doordachte strategie, de juiste targeting, slim opgezette campagnes én het juiste budget begin je direct aan jouw weg naar de top. Onze specialisten helpen je hier graag bij. 

De voordelen van Instagram Adverteren

Hele specifieke targetmogelijkheden
Direct verkeer naar je website/webshop
Snelle meetbare resultaten
Controle over de kosten

Met Instagram adverteren kun je op een effectieve manier meer zichtbaarheid en bekendheid te creëren voor je product of dienst. Er zijn veel mogelijkheden met Instagram adverteren, zo kun je kiezen uit verschillende soorten advertentie typen zoals: foto, video, carrousel, stories en reels. Daarnaast biedt Instagram adverteren ook gespecialiseerde targeting mogelijkheden. Je kunt selecteren op locatie, demografische gegevens, interesses, gedrag en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep niet meer om je heen kan. Dit doen wij met impactvolle campagnes en uitgebreide data analyses. Ben jij opzoek naar advertenties die scoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een aantal van onze klanten

Bekijk meer referenties
Wijnvoordeel.nl
Relatiegeschenken.nl
ICON. AMSTERDAM - Kledingmerk
Modulari - Persoonlijke wanddecoratie
Hurricane Bedrijfskleding
Emob - Online meubelwinkel
Shoesme - Baby- en kinderschoenen merk
Lavos Reiniging - Schoonmakbedrijf
Meesterbaan - De vacaturebank voor het onderwijs
Brekz - Online dierenwinkel

Onze aanpak

Al onze specialisten zijn ‘Meta Certified’ en zij beschikken over de nodige jaren werkervaring. Dat wil zeggen dat onze specialisten het programma – en dus ook jouw campagnes – op de juiste wijze weten te interpreteren,  beheersen en optimaliseren. 

Ieder traject is maatwerk, want iedere organisatie heeft andere doelen. Het kan zijn dat de huidige campagne-inzet wordt herzien, maar het kunnen ook volledig nieuwe campagnes betreffen. Belangrijk is dat de uitingen perfect aansluiten op de doelgroep, dat de juiste targeting wordt toegevoegd, de juiste budgetten worden toegekend en de nieuwste technieken worden toegepast. Door daarnaast continu te blijven testen wat wel en niet werkt, kan de campagne-inzet doorlopend worden bijgesteld en geoptimaliseerd om tot nog betere resultaten te komen.

Benieuwd wat onze Instagram Ads specialisten voor jou kunnen betekenen? Vraag de groeiscan aan of neem direct contact op. 

Wij zijn een Meta Business Partner

Meta Business Partner

Toegang tot tools, trainingen en informatie.
 Al onze specialisten zijn 'Meta Business Certified'. 
 Intensieve samenwerking met Meta Strategen.
 Altijd up-to-date van de laatste trends en ontwikkelingen van Facebook & Instagram.

Groeiscan voor Instagram Adverteren

Arjan van Veenendaal

Arjan van Veenendaal

Online marketing consultant
Eigenaar

Jouw online succes een boost geven?

Neem direct contact op of vraag de groeiscan aan.

 100% zekerheid dat we met interessante en waardevolle inzichten komen.
✓ Binnen 24 uur hebben onze specialisten jouw kansen in kaart gebracht. Deze worden telefonisch met je besproken.  
Wij beheren accounts met advertentiebudgetten van €1.000 tot meer dan €500.000 per maand. Voor iedere organisatie kunnen wij een passende analyse verrichten.