Email- en database marketing

Er komt steeds meer online data beschikbaar. Grote hoeveelheden data zijn steeds beter te koppelen. Dit biedt grote kansen voor webshops, als zij in staat zijn deze data te koppelen en goed te ‘vertalen’ naar concrete acties.
Zo zijn we in staat om grote klantgroepen persoonlijk te benaderen met een op hem of haar afgestemde inhoud of aanbieding.
Deze processen kunnen we volledig automatiseren en blijvend optimaliseren. Hiermee zijn onze klanten in staat vaak verrassend snel te groeien.

Email marketing

Veel mensen weten niet dat e-mailmarketing hét online kanaal is met de hoogste gemiddelde winstmarges. E-mailmarketing gaat verder dan klanten periodiek een update of aanbieding sturen. Op basis van de vele beschikbare data, zijn de mogelijkheden enorm. Zeker voor grotere webshops is een gedegen e-mailmarketing strategie een ‘must have’.

Wij hebben de kennis en ervaring om ook uw emailmarketing strategie naar een volgende niveau te brengen.

Database marketing & business intelligence (BI)

Er komt steeds meer online data beschikbaar. Grote hoeveelheden data zijn steeds beter te koppelen. Dit biedt grote kansen voor webshops, als zij in staat zijn deze data te koppelen en goed te ‘vertalen’ naar concrete acties. Zo zijn we in staat om grote klantgroepen persoonlijk te benaderen met een op hem of haar afgestemde inhoud of aanbieding. Deze processen kunnen we volledig automatiseren en blijvend optimaliseren. Hiermee zijn onze klanten in staat vaak verrassend snel te groeien.

Wilt u meer resultaat uit e-mailmarketing?

E-mailmarketing checklist aanvragen (gratis)

Stel uw vraag!

ondernemers-kontakt-arnhem-en-marketingconcurrent1

klant

de cijfers voorbij 2

schuimwinkel-met-marketingconcurrent

rike logo

iused3

team4animation-marketingconcurrent1

hurricane2

THNB