Google Ads adverteren (SEA)

Wanneer u verzekerd wilt zijn van prominente posities binnen Google en daardoor optimaal vindbaar wilt zijn voor uw potentiële klanten, dan kan zoekmachine adverteren via Google Ads (voorheen Google AdWords) u helpen om deze doelstellingen te realiseren. MarketingConcurrent is een Google Ads Premier Partner en wij helpen elke dag meer dan 55 bedrijven een optimale Google Ads inzet te realiseren.

Het verloop van een Google Ads traject bij MarktingConcurrent

Al onze Google Ads consultants zijn ‘Google Ads Certified’ en beschikken over de nodige jaren werkervaring. Dat wil zeggen dat onze specialisten het programma – en dus ook uw campagnes – op de juiste wijze weten te interpreteren,  beheersen en optimaliseren. Wat mag een bestelling of aanvraag kosten? Welke ROI is passend? Deze vragen zijn voor ons het uitgangspunt van de campagnestrategie.

Ieder traject is maatwerk, want iedere organisatie heeft andere doelen. Het kan zijn dat de huidige campagne inzet wordt herzien maar het kan ook volledig nieuwe campagnes betreffen. Belangrijk is dat de uitingen perfect aansluiten op de doelgroep, dat de juiste targeting wordt toegevoegd, de juiste budgetten worden toegekend en de nieuwste technieken worden toegepast. Door daarnaast continu te blijven testen wat wel en niet werkt kan de campagne inzet doorlopend worden bijgesteld en geoptimaliseerd.

Onze Google Ads diensten

  • Volledige verzorging van uw Google Ads inzet (van inrichting tot verdere optimalisatie).
  • Adviserende rol aan de zijlijn. Hierbij ondersteunen we marketingafdelingen / marketingprofessionals op het gebied van Google Ads.
  • Een eenmalige second opinion. Hierbij bekijken we de huidige inzet en komen met concrete tips en adviezen waar u mee aan de slag kan.
  • Ondersteuning op maat. Volledig op basis van uw behoefte.
  • Trainingen (bij ons of bij u op locatie) voor elk kennis- en ervaringsniveau.

We ondersteunen organisaties met Google Ads uitgaven van € 500 tot € 500.000+ per maand. Voor iedere organisatie bieden we passende en professionele Google Ads diensten aan.

Zullen we eens sparren?

We zullen u gegarandeerd overtuigen van onze kennis en expertise.
Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Wilt u ons meteen uitdagen? Vraag dan een gratis Google Ads scan aan.