Marketplaces adverteren 

Online marktplaatsen zijn een steeds belangrijker onderdeel van een multichannel e-commercestrategie. Consumenten kunnen duizenden verschillende items van verschillende websites op één website eenvoudig bekijken, vergelijken en kopen. Aanwezig zijn met uw productaanbod op bekende marktplaatsen zal uw verkoop dan ook zeker een boost geven. Wil je beginnen met adverteren op bijvoorbeeld Amazon, Marktplaats of Bol.com? Of ben je op zoek naar een partner die meer rendement uit de huidige inzet kan halen? We helpen je graag verder!

adverteren op marktplaatsen
adverteren online marktplaats

Voordelen van Online Marketplace Marketing

Online marktplaatsen zijn dé manier om naast de gebruikelijke kanalen extra omzet te realiseren tegen een laag financieel risico. U betaalt namelijk een bepaalde commissie per bestelling. Eerst resultaat en daarna pas betalen!

De online marktplaatsen trekken daarnaast enorm veel bezoekers en deze bezoekers hebben veelal een groot vertrouwen in het betreffende platform.

Online marketplaces worden ook vaak ingezet als ‘online testmarkt’. U kunt namelijk relatief eenvoudig en goedkoop nieuwe producten testen of inzichten vergaren voor internationale uitbreiding van de bestaande webshop. Marktplaatsen zijn ook uitstekend geschikt om (te) hoge voorraden en restpartijen sneller te kunnen verkopen.

Succes op marketplaces

De sleutel tot succes met Marketplace adverteren ligt in de kwaliteit van de product feed, het realiseren van voldoende verkopen én het opbouwen van een goede reputatie. Wij kunnen u bij elk onderdeel ondersteunen of volledig ontzorgen. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.