Webanalytics

Hoe navigeren bezoekers en klanten door uw website? Op welke manier hebben gedragingen van de klant invloed op uw uiteindelijke winst? En hoe kunt u dan het conversieratio van uw website verhogen? Belangrijke vragen voor een ondernemer. Om succesvol in uw business te kunnen opereren heeft u tegenwoordig meer informatie nodig dan alleen bezoekersaantallen of het percentage bezoekers dat de winkelwagen verlaat.

web analytics

Gelukkig zijn er allerlei webanalytics programma’s beschikbaar (zoals Google Analytics) die u gedetailleerde inzichten kunnen verschaffen. Uiteraard moet u deze informatie natuurlijk ook nog op de juiste wijze weten te interpreteren. MarketingConcurrent kan zowel de webanalytics software inrichten als analyseren.

Waardevolle inzichten

Welke waardevolle informatie kunnen we dan onder andere voor u uit web analytics programma’s halen?

  • Hoe bezoekers op uw website of webshop zijn gekomen.
  • Hoe bezoekers zich gedragen op uw website (welke pagina’s zijn populair, hoeveel tijd spenderen ze op de website, waar haken bezoekers af, etc).
  • Het rendement van uw online campagne(s). Daar vallen Google Ads (voorheen Google AdWords) of Bing Ad campagnes onder, maar ook SEO, Facebook, LinkedIn en nog veel meer!
Wilt u deze inzichten ook verkrijgen?

Webanalytics door Marketing Concurrent

Onze gecertificeerde consultants weten diverse webanalytics programma’s – indien nodig – op een praktische wijze te installeren en de resultaten op de juiste manier te interpreteren. Wij presenteren u vervolgens een advies op maat om het aantal ‘drop-outs’ te verminderen en om de prestaties van uw website of webshop te verbeteren. De prestaties kunnen bestaan uit het verhogen van het aantal aanvragen van een afspraak, een verhoging van het aantal bestellingen of meer betrokkenheid van uw bezoekers. MarketingConcurrent houdt voortdurend toezicht op deze persoonlijke doelen en weet de resultaten te vertalen in heldere rapportages. Zo bent u altijd op de hoogte van de voortgang van uw campagnes!

Wilt u meer weten over webanalytics van MarketingConcurrent en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.