Webshop diensten

 

Wij hebben jarenlange ervaring met marketing voor grote (internationale) webwinkels. Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers in hun zoektocht naar verdere online groei en durven rustig te stellen dat we hier erg bedreven in zijn.

We bieden u een breed scala aan webshop diensten. Onder meer online strategieontwikkeling, online adverteren,  zoekmachine optimalisatie, e-mail- en databasemarketing, conversie optimalisatie en diverse specialistische webshop diensten.

Hieronder leest u meer over de verschillende webshop diensten.

 

Webshop strategie

De tijden dat je als webshop zomaar even een webshop in elkaar knutselde vanaf je zolderkamer zijn helaas voorbij. De e-commerce wereld is volwassen geworden en is daarmee een concurrerende omgeving geworden. Veelal moeten webshops alles uit de kast halen om hun marktaandeel te vergroten of soms zelfs te kunnen behouden.

Een goed product met dito prijs is helaas niet meer voldoende voor duurzame online groei.
Als webshop heb je binnen steeds meer markten geen schijn van kans meer zonder goed doordachte strategie. Lees verder

Online adverteren

Online adverteren is voor de meeste webshops hun belangrijkste marketingkanaal.
Zij maken veelal gebruik van Google Shopping, remarketing, Google Adwords, Bing, Facebook etc. Wij adverteren op zeer grote schaal voor onze klanten.
MarketingConcurrent is dan ook een echte specialist op dit gebied. Wij zijn hiervoor dan ook gecertificeerd door partijen als Google en Microsoft. 
Lees verder

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is voor webshops veelal een zeer lucratief kanaal. SEO focust zich namelijk op de ‘organische ranking’ in zoekmachines. Beter bekend als de ‘gratis’ zoekresultaten in zoekmachines zoals Google. Het woord ‘gratis’ is in dezen natuurlijk niet helemaal correct, er moet immers tijd worden gestoken in SEO alvorens men kan profiteren van betere vindbaarheid in zoekmachines. Maar het grote voordeel is dat je niet meer voor elke bezoeker apart (advertentie) kosten betaalt. En dat zien de meeste webshops graag gebeuren.

Toch zien wij in de praktijk nog vaak dat SEO veel te weinig aandacht krijgt binnen het online marketingbeleid van vele webwinkels. Natuurlijk biedt online adverteren in zoekmachines (zoals Google en Bing) de mogelijkheid om per direct nieuwe bezoekers naar uw webshop te leiden. Echter brengt dit altijd directe kosten met zich mee. Dit grote nadeel kent SEO niet! Daarom is SEO voor webshops veelal een slimme investering. Lees verder

Email- & database marketing

Veel mensen weten niet dat e-mailmarketing hét online kanaal is met de hoogste gemiddelde winstmarges. E-mailmarketing gaat verder dan klanten periodiek een update of aanbieding sturen. Op basis van de vele beschikbare data, zijn de mogelijkheden enorm. Zeker voor grotere webshops is een gedegen e-mailmarketing strategie een ‘must have’.

Er komt steeds meer online data beschikbaar. Grote hoeveelheden data zijn steeds beter te koppelen. Dit biedt grote kansen voor webshops, als zij in staat zijn deze data te koppelen en goed te ‘vertalen’ naar concrete acties. Zo zijn we in staat om grote klantgroepen persoonlijk te benaderen met een op hem of haar afgestemde inhoud of aanbieding. Deze processen kunnen we volledig automatiseren en blijvend optimaliseren. Hiermee zijn onze klanten in staat vaak verrassend snel te groeien. Lees verder

zoekmachine optimalisatie

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie kan een enorm verschil maken voor de winstgevendheid van een webshop of website. Het doel van conversie optimalisatie is het verhogen van de conversie-ratio. Met het conversie-ratio wordt het percentage bezoekers bedoelt die uiteindelijk een bepaald doel realiseert. Een doel kan bijvoorbeeld een aankoop of contactopname zijn.

Wij zijn er van overtuigd dat wij voor elke webshop talloze conversie-punten kunnen vinden die zorgen voor een hoger ROI en méér winst. Lees verder

Benieuwd waar uw online groeikansen liggen?
Online marketing scan (gratis)

Stel uw vraag!

ondernemers-kontakt-arnhem-en-marketingconcurrent1

klant

de cijfers voorbij 2

schuimwinkel-met-marketingconcurrent

rike logo

iused3

team4animation-marketingconcurrent1

hurricane2

THNB