Vacature SEO specialist

Heb je minimaal 3 jaar ervaring binnen de SEO? En ben je toe aan de volgende stap? Kijk dan snel verder. 

 

Vacature SEO specialist

MarketingConcurrent groeit en we zijn per direct op zoek naar een ervaren en energieke SEO Specialist met bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring.

MarketingConcurrent is een full focus digital agency waar alles in het teken staat van direct en meetbaar resultaat. Door de combinatie van inzicht, creativiteit en bereik behalen we het maximale resultaat voor onze klanten. Een kwestie van online relevant en interessant blijven; non-stop. That’s how we stay on top of the game. ⚡️

Jouw baan

Voor onze klanten in verschillende, uitdagende branches lossen wij interessante SEO vraagstukken op. Jij zal jouw klanten bijstaan om het maximale resultaat te behalen op het gebied van techniek, content en autoriteit. Je gaat zoekwoord analyses uitwerken en vervolgens een (slimme) lange termijn contentstrategie implementeren om de klant meer autoriteit te laten uitstralen. Alle facetten van SEO komen aan bod en hierin krijg je alle vrijheid.

Wij hebben veel klanten die internationaal actief zijn. Dat betekent dat internationale SEO iets is waar je mee te maken krijgt.

Naast het geven van SEO adviezen ga je juist ook aan de gang met het implementeren en coördineren van jouw gegeven SEO adviezen. Je hebt dus zelf de controle over het eindresultaat!

Je bent onderdeel van het SEO team. Dat betekent dat je ook regelmatig de learnings uit jouw strategieën deelt en best practices van collega’s kunt inzetten bij jouw klanten. De kennis die jij op doet kun jij zo ook op jouw andere collega’s overbrengen en andersom natuurlijk ook.

Tijd voor een lijstje

 • Denk je out of the box en probeer je graag nieuwe technieken en methodes om het beste resultaat te behalen voor jouw klanten;
 • Kennen SEO tools zoals Ahrefs, Majestic SEO, ScreamingFrog of vergelijkbare tools weinig geheimen voor jou;
 • Heb je enige kennis van HTML, CSS en JavaScript dan worden we daar erg vrolijk van;
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en bent niet bang voor een strakke deadline;
 • Converterende teksten schrijven is geen probleem voor jou;
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar

Wat bieden wij?

Wij houden er niet zo van om hard te roepen hoe cool of goed we zijn. Laat ons werk maar voor ons spreken. Waar we wel van houden is energie, gedrevenheid en de nodige humor. Want, de boog staat vaak gespannen maar gelachen wordt er. Verder;

 • Minimaal € 3.250 maandsalaris op basis van een 40-urige werkweek met nog volop doorgroeimogelijkheden;
 • Goede pensioenregeling;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Een super leerzame functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden, uitdagingen, contact met (internationale) klanten en collega’s;
 • Een belangrijke rol in de organisatie met veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Ons kantoor is gevestigd in Veenendaal (tussen Utrecht en Arnhem) en is goed te bereiken met de auto en het OV.

Interesse in deze mooie kans?


Stuur dan je sollicitatie naar info@marketingconcurrent.nl t.a.v. Arjan van Veenendaal. Je kan ons ook bellen op 085 - 3030 965.
Wil je eerst eens contact hebben om wat meer informatie te krijgen? Dan kan dat natuurlijk altijd!

Wij bestaan al 10+ jaar

Online marketing in 15+ landen

150+ succesvolle klanten

Dit maakt ons uniek

Wij zijn o.a. Google Premier Partner, Meta Business Partner én Microsoft Advertising Select Agency Partner. Deze statussen geven aan dat wij tot de 3% beste dienstverleners van Nederland behoren (en dat niet op basis van stemlijstjes maar op basis van keiharde prestatiedata).

We hanteren aantrekkelijke tarieven en bieden daarnaast een uitstekende kwaliteit van dienstverlening. Een winstgevende samenwerking voor beide partijen vormt naar onze optiek de basis van een langere termijn samenwerking.

Bij ons ben je niet gebonden aan contracten. Wij bieden online marketing op maat. We gaan de samenwerking met je aan op basis van een vooraf afgesproken aantal uren. Dit kan je natuurlijk altijd flexibel verhogen of verlagen als de situatie daarom vraagt of wanneer wij kansen zien. 

Onze partners & accreditaties 

Channable Gold Partner 2021 - MarketingConcurrent
Copernica Registered Partner - MarketingConcurrent
Google Premier Partner 2023 - MarketingConcurrent
Hotjar - MarketingConcurrent
LinkedIn Marketing Partner - MarketingConcurrent
Mailchimp Certified - MarketingConcurrent
Meta Business Partner - MarketingConcurrent
Microsoft Advertising Select Agency Partner - MarketingConcurrent
Pinterest For Business - MarketingConcurrent
Snapchat Certified - MarketingConcurrent
TikTok Marketing Partner - MarketingConcurrent
Youtube Certified - MarketingConcurrent