Vacature SEO marketeer

Heb je ervaring met SEO en ben je toe aan de volgende stap?
Lees dan snel verder!

 

Vacature SEO marketeer


MarketingConcurrent groeit en we zijn daarom op zoek naar een energieke SEO marketeer met werkervaring binnen dit domein. Wij zorgen voor een leuke en afwisselende functie met een goed salaris, die aansluit bij jouw ambities en ervaringsniveau.

Kom eens vrijblijvend kennismaken om te zien of jij jouw droombaan bij ons kunt creëren.

MarketingConcurrent is een full focus digital agency waar alles in het teken staat van direct en meetbaar resultaat. Wij behoren tot de top van Nederland. Zo heeft Google ons o.a. beloond met een Google Premier Status. Door de combinatie van inzicht, creativiteit en bereik behalen we het maximale resultaat voor onze klanten. Een kwestie van online relevant en interessant blijven; non-stop. That’s how we stay on top of the game. ⚡️

Jouw baan

Voor onze klanten in verschillende, uitdagende branches lossen wij interessante SEO vraagstukken op. Jij zal jouw klanten bijstaan om het maximale resultaat te behalen op het gebied van techniek, content en autoriteit. Je gaat aan de slag met uitdagende werkzaamheden, die passen bij jouw kennis en ervaring.  Dit betreft zowel kleine als grotere (internationaal actieve) klanten, die actief zijn in zeer veel verschillende markten. Je werk wordt dan ook nooit saai ;)

Je bent onderdeel van het SEO team. Dat betekent dat je ook regelmatig de learnings uit jouw strategieën deelt en best practices van collega’s kunt inzetten bij jouw klanten. Zo blijf je jezelf continu prikkelen en ontwikkelen.

Tijd voor een lijstje

 • Denk je out of the box en probeer je graag nieuwe technieken en methodes om het beste resultaat te behalen voor jouw klanten;
 • Kennen SEO tools zoals Ahrefs, Majestic SEO, ScreamingFrog of vergelijkbare tools weinig geheimen voor jou;
 • Heb je enige kennis van HTML, CSS en JavaScript dan worden we daar erg vrolijk van; (= Zo niet, dan is dat geen probleem)
 • Het lijkt je leuk om (in de toekomst) ook direct contact te hebben met klanten;
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en bent niet bang voor een strakke deadline;
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar

Wat bieden wij?

Wij houden er niet zo van om hard te roepen hoe cool of goed we zijn. Laat ons werk maar voor ons spreken. We houden wel van energie, gedrevenheid en de nodige humor. Want, de boog staat vaak gespannen, maar we hebben ook zeker het nodige plezier. Verder;

 • Salaris tussen € 2.750 en € 4.000 met verdere doorgroeimogelijkheden;
 • Goede pensioenregeling
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Een super leerzame functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden, uitdagingen, contact met (internationale) klanten en collega’s;
 • Een belangrijke rol in de organisatie met veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Ons kantoor is gevestigd in Veenendaal langs de A12 (tussen Utrecht en Arnhem) en is goed te bereiken met de auto en het OV.

Interesse in deze mooie kans?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor of via een video-call.
Zo kun je proeven of dit inderdaad jouw nieuwe droombaan wordt.

Liever meteen solliciteren?
Stuur dan je sollicitatie naar info@marketingconcurrent.nl t.a.v. Maurits Hofstede. Je kan ons ook bellen op 085 - 30 30 965.
Wil je eerst eens contact hebben om wat meer informatie te krijgen? Dan kan dat natuurlijk altijd!

Wij bestaan al 10+ jaar

Online marketing in 15+ landen

150+ succesvolle klanten

Dit maakt ons uniek

Wij zijn o.a. Google Premier Partner, Meta Business Partner én Microsoft Advertising Select Agency Partner. Deze statussen geven aan dat wij tot de 3% beste dienstverleners van Nederland behoren (en dat niet op basis van stemlijstjes maar op basis van keiharde prestatiedata).

We hanteren aantrekkelijke tarieven en bieden daarnaast een uitstekende kwaliteit van dienstverlening. Een winstgevende samenwerking voor beide partijen vormt naar onze optiek de basis van een langere termijn samenwerking.

Bij ons ben je niet gebonden aan contracten. Wij bieden online marketing op maat. We gaan de samenwerking met je aan op basis van een vooraf afgesproken aantal uren. Dit kan je natuurlijk altijd flexibel verhogen of verlagen als de situatie daarom vraagt of wanneer wij kansen zien. 

Onze partners & accreditaties 

Channable Gold Partner 2021 - MarketingConcurrent
Copernica Registered Partner - MarketingConcurrent
Google Premier Partner 2023 - MarketingConcurrent
Hotjar - MarketingConcurrent
LinkedIn Marketing Partner - MarketingConcurrent
Mailchimp Certified - MarketingConcurrent
Meta Business Partner - MarketingConcurrent
Microsoft Advertising Select Agency Partner - MarketingConcurrent
Pinterest For Business - MarketingConcurrent
Snapchat Certified - MarketingConcurrent
TikTok Marketing Partner - MarketingConcurrent
Youtube Certified - MarketingConcurrent