Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoge posities in Google krijgt u niet zomaar, daar is autoriteit voor nodig. Zorgvuldig opgebouwde autoriteit: door het juist inzetten van linkbuilding, door een duidelijke contentstrategie te ontwikkelen, door de integratie van social media en door een perfect ingerichte website.

Zoekmachine optimalisatie door MarketingConcurrent

Wanneer u met MarketingConcurrent een zoekmachine optimalisatietraject aangaat gebeurt dat altijd vanuit een duidelijke strategie. Deze strategie bepalen we aan de hand van uw doelstellingen. SEO kan over de gehele customer journey van uw doelgroep een belangrijke rol spelen. Uw potentiële klanten oriënteren zich immers via de zoekmachine en komen daarbij in aanraking met uw merk, lezen uw artikelen en raken overtuigd van uw autoriteit en maken wellicht daarom de beslissing om voor uw product of dienst te kiezen. Kortom, of u nu beter zichtbaar wil zijn, meer traffic naar uw website wil generen of het aantal bestellingen wilt verhogen: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Inventarisatie fase

Techniek, content en autoriteit: het zijn de drie pijlers van een SEO-traject bij MarketingConcurrent, dat altijd start met een inventarisatiefase. Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek is een essentieel onderdeel van deze fase. Aan de hand van zoekvolumes en concurrentie wordt bepaald welke zoekwoorden voor uw branche interessant zijn. We maken een realistische inschatting van de benodigde inspanningen voor het door uw gewenste resultaat. Tevens worden de kwaliteit van de content en de technische invulling van de website onder de loep genomen. Daarnaast analyseren we het linkprofiel van de website (invloeden van buitenaf) en inventariseren we hoe goed uw concurrenten presteren. Dit alles is slechts de basis voor een hoge positie binnen Google.

Optimalisatie fase

Wanneer we een duidelijk beeld van de prestaties van de website hebben, beginnen we met optimaliseren. De website wordt perfect ingericht, teksten worden herschreven en interne links worden aangepast. We hebben nu een goede basis waarop we verder kunnen bouwen.

Vanaf nu gaan we er namelijk voor zorgen dat uw website een autoriteit wordt. Zoekmachine optimalisatie bureau MarketingConcurrent beheert uw linkbuilding en linkmanagement. Door middel van kwalitatieve content en de juiste links (in de juiste context) wordt aan de reputatie van de website gewerkt.

seo bureau

Zullen we eens sparren?

Vraag een gratis SEO scan aan. We bekijken dan vrijblijvend uw volledige SEO inzet en komen met concrete verbeterpunten en een aanpak voor de toekomst. Alles onderbouwd door data en ervaring.
Wilt u liever eerst kennismaken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden die SEO biedt voor uw organisatie.