Online adverteren (SEA)

Online adverteren is een breed en veel ingezet marketingkanaal. Voor veel webwinkels vormt dit zelfs hun belangrijke inkomstenstroom. SEA staat voor search engine advertising, ofwel het adverteren in zoekmachines. De resultaten van online adverteren zijn vaak zeer goed meetbaar. Dit is erg belangrijk omdat alles wat we kunnen meten, vervolgens geoptimaliseerd kan worden. Mensen die opzoek zijn naar uw product of dienst zullen zich in veel gevallen wenden tot een zoekmachine, zoals Google. Als uw site vervolgens goed zichtbaar is op relevante zoekresultaten kan dit een enorme omzet-boost realiseren.

Adverteren in Google Adwords (SEA)

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Adverteren in Google Adwords is de meest toepaste vorm van online adverteren. Dit is niet voor niks. Google is namelijk de meest gebruikte zoekmachine en kent hierdoor een ongekende potentie.

Wij hebben enorm veel ervaring met Google Adwords. Daarnaast werken wij vaak voor onze klanten in online markten met een zeer hoge concurrentie. Met name in deze concurrerende markten kan een Adwords-specialist écht het verschil maken. MarketingConcurrent is dan ook gecertificeerd Google Partner. Zo weet u zeker dat u niet met de eerste de beste partij in zee gaat.

Adverteren in Bing (SEA)

Bing is een zoekmachine van Microsoft. Bing wordt beduidend minder vaak gebruikt dan Google maar is nog steeds een zoekmachine om rekening mee te houden. Bijkomend voordeel is dat de concurrentie binnen Bing (nog) stukken lager ligt dan binnen Google.

Een advertentiecampagne opzetten binnen Bing is dan ook zeker aan te raden. Wij zijn dan ook door Microsoft gecertificeerd als Bing-specialist

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook is een veel toegepaste vorm van online adverteren. Het merendeel van de Nederlanders heeft een Facebook-account. Dit betekent dus dat deze personen bereikt kunnen worden middels advertenties. Facebook biedt talloze mogelijkheden om uw advertenties volledig op uw doelgroep af te stemmen.

Wij hebben veel ervaring binnen Facebook marketing voor zowel grote als kleinere bedrijven. We optimaliseren dan ook graag de campagnes voor uw bedrijf.  

Benieuwd waar uw online groeikansen liggen?
Online marketingscan aanvragen (gratis)

Stel uw vraag!

ondernemers-kontakt-arnhem-en-marketingconcurrent1

klant

de cijfers voorbij 2

schuimwinkel-met-marketingconcurrent

rike logo

iused3

team4animation-marketingconcurrent1

hurricane2

THNB