Hieronder treft u een greep uit de websites / webwinkels waar wij momenteel werkzaam voor zijn. Let op: dit zijn niet al onze klanten. Mocht u willen weten wat onze ervaring is binnen een specifieke branche die hier niet tussen staat, neem dan contact met ons op.


referentie 1

Wijnvoordeel.nl

Wijnvoordeel.nl is de grootste online aanbieder van wijnen in Nederland. U kunt bij ze terecht voor duizenden soorten wijnen die uit voorraad leverbaar zijn.


Emob.nl, Emob.be en Emob.fr

Emob is één van de grootste online meubelwinkels van de Benelux. U vindt hier duizenden meubels die direct uit voorraad leverbaar zijn.

referentie 2


referentie 3

Relatiegeschenken.nl

Relatiegeschenken.nl is de grootste online aanbieder in Nederland en België van relatiegeschenken. U kunt bij hun terecht voor duizenden soorten relatiegeschenken die uit voorraad leverbaar zijn. Tevens is het mogelijk om de producten te laten bedrukken.


Bedrijfsverlichting.nl

Als leverancier van energiezuinige LED verlichting verandert Bedrijfsverlichting.nl ruimtes en ervaringen met licht. Hun missie is het verduurzamen van ondernemend Nederland door middel van de meest innovatieve- en efficiënte LED verlichtingsoplossingen.

referentie 4


referentie 5

Meesterbaan.nl

Werkzaam in het onderwijs? Dan kent u Meesterbaan. Meesterbaan is de grootste onderwijsvacaturebank van Nederland. Maandelijks bezoeken honderdduizenden mensen Meesterbaan.nl om te zoeken naar hun volgende job!


iUsed.nl en iUsed.be

iUsed.nl en iUsed.be zijn webwinkels waar refurbished Apple apparatuur wordt verkocht met garantie.
iUsed is één van de grootste aanbieders binnen de Benelux. Ze hebben ondertussen tienduizenden tevreden klanten.

referentie 6


referentie 7

Hurricane.nl

Hurricane Bedrijfskleding is al ruim 30 jaar een begrip binnen de markt.
Hurricane biedt het grootste assortiment werk- en bedrijfskleding aan van de Benelux.
Tevens kunt u hier terecht voor uitstekend druk- en borduurwerk (logo’s, namen enz) op de kleding.


Schuimwinkel.nl en Schaumstoffonline.de

Bij Schuimwinkel.nl kunt u terecht voor alles wat met schuimrubber en meubelstoffen te maken heeft.
Het is een traditioneel familiebedrijf waarmee we de transitie naar online gezamenlijk tot een groot succes hebben gemaakt.
Er is tevens sprake van een fysieke winkel.

referentie 8


referentie 9

Livingprojects.nl

Bij Livingprojects.nl kunt u terecht voor alles wat met licht, geur en geluid te maken heeft.
Livingprojects biedt een totaalconcept voor beleving aan gericht op hotels, horeca, retail, entertainment enz.
Livingprojects is al ruim 20 jaar actief binnen de betreffende dienstverlening.


Zomerjobs.nl/ Team4Animation

Team4Animation verzorgt de animatie op tal van campings in Frankrijk. Ze doen de werving & selectie, training en verdere voorbereiding vanuit Nederland waarna ze de animateurs plaatsen bij passende campings.

referentie 10


referentie 11

Sport-people.nl

Sport & People is één van de grootste sportopleiders van Nederland. U kunt hier terecht voor alle grote fitness opleidingen en cursussen.


Keukenvuur.nl

Bij keukenvuur kunt u terecht voor de leukste kookworkshops, catering en koks aan huis.
Keukenvuur biedt het breedste aanbod kookworkshops aan van Nederland en is al bijna 10 jaar actief binnen de markt.
Daarnaast kunt u op keukenvuur.nl terecht voor de lekkerste recepten. Neem eens een kijkje!

referentie 12


referentie 13

ThysToys.nl

ThysToys.nl biedt bijna 12.000 speelgoedartikelen aan. Hiermee heeft Thystoys.nl één van de grootste assortimenten speelgoed van Nederland. ThysToys heeft tevens 2 fysieke vestigingen waar vanuit speelgoed wordt verkocht.


 

Goudsekaasshop.nl, Goudakaeseshop.de, Fromagouda.fr, Goudacheeseshop.com

Goudsekaasshop is een internationale speler binnen de online verkoop van kaas en verwante producten. U vindt hier duizenden producten die direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

referentie 14

 


 

referentie 15

Brekz.nl, Brekz.fr, Brekz.de, Brekz.dk, Brekz.be, Brekz.it, Brekz.at

Huisdieren dragen bij aan het levensgeluk van mensen. Brekz heeft als missie om het houden van huisdieren voor iedereen betaalbaar te maken. In de online dierenwinkel vindt u meer dan 6000 producten om uw hond, kat of andere huisdieren te verzorgen en te verwennen.


Toolshero.nl en Toolshero.com

Bij ToolsHero presenteren en promoten ze vereenvoudigde praktische wetenschap in de vorm van modellen, theorieën en methodes voor iedereen wereldwijd die hierin geïnteresseerd is. Ze geloven dat door het delen van kennis en wetenschap ze de bezoekers helpen om een nalatenschap op te bouwen, onderzoek te stimuleren en innovatieve mensen een platform te verschaffen.

referentie 16


referentie 17

BDO.nl

BDO is één van de grootste accountantskantoren van Nederland. U kunt voor alles op het gebied van belasting en financiële dienstverlening bij BDO terecht.


Oka.nl

OKA gelooft in kennisdeling en samen groeien, daarom organiseren ze ruim 25 interessante evenementen per jaar. OKA is de ondernemersvereniging van Arnhem en omstreken.

referentie 18


referentie 19

Nivvo.nl

Vacatures onderwijs goed invullen en scholen ontzorgen, dat is wat Nivvo doet. NIVVO is gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het voortgezet onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en het MBO.

NIVVO staat al 10 jaar voor dé specialist in onderwijs. Hun werkwijze kenmerkt zich door altijd kwaliteit te leveren, met de snelheid die hun opdrachtgevers van ze verwachten.


Chinaplus.nl

China Plus biedt een breed scala aan diensten aan, allen gerelateerd aan culturele uitwisseling en zakendoen in China. Haar activiteiten bestaan onder andere uit het begeleiden van geschikte kandidaten naar een functie als docent in China en het begeleiden van jongeren die in het kader van een tussenjaar bij een Chinees gastgezin wonen en Chinees studeren. Door middel van hun activiteiten willen ze deelnemers de mogelijkheid geven om hun carrière verder te ontwikkelen en hun bedrijven in China te laten groeien.

referentie 20


happyglasses

 

Happyglasses.nl

Bij HappyGlasses kunt u terecht voor de tofste spacebrillen, partybrillen, LED brillen en nog veel meer.
Het assortiment beslaat meer dan 100 verschillende brillen die direct leverbaar zijn.
HappyGlasses is al meer dan 5 jaar actief binnen de markt


Aupairinternational.nl

Au Pair International is in Nederland het enige au-pairbureau dat benoemd is tot ‘preferred partner’ van het bedrijf AuPairWorld, de wereldwijde marktleider op het gebied van online bemiddeling tussen gastgezinnen en au pairs. Au Pair International heeft een speciale self-match service voor klanten die hun match hebben gevonden op AuPairWorld. Daarnaast verzorgen zij voor de klanten van AuPairWorld excursies en Webinars.

referentie 22


referentie 23

Bikecity.nu

Bikecity is een grote fietsenwinkel in het hartje van IJsselstein. U kunt hier terecht voor de aanschaf en onderhoud van bijna alle soorten en merken fietsen.


Glamping.nl, Sardinië.nl, Gardameer.nl, Sicilië.nl Toscana.nl

Voor vakantie inspiratie moet u bij één van deze websites zijn. U kunt hier werkelijk alles vinden voor een heerlijke vakantie. Neem eens een kijkje!

referentie 24


referentie 25

Synergybikes.com

Synergybikes is in 2010 opgericht. Doordat de oprichters zagen dat de verkeersdrukte en files in hun woon-werkomgeving sterk toenamen, dachten ze dat er hier een, misschien geen totale, maar wel een mogelijke oplossing voor te vinden was om dit schrikbeeld te verkleinen. Vervolgens ontwikkelde ze De Crossfold Elektrische Vouwfiets wat uiteindelijk een groot succes werd.


Neg-itsolutions.nl

Al sinds 1993 levert en ondersteunt NEG-ITSolutions hard- en software van de A-merken Apple, HP, Dell, Lenovo en Microsoft. NEG richt zich op de complete levenscyclus van uw IT-apparatuur en biedt kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten voor het leveren, plaatsen, afvoeren en verwerken van uw IT-apparatuur.

referentie 26


referentie 27

Yesfabrics.eu

Yesfabrics biedt een groot assortiment modestoffen  en kinderstoffen aan. Werkelijk alle soorten stoffen kunt u er op maat bestellen.


DitIsWijs.nl

DIT IS WIJS is de partner op het gebied van onderwijsinnovatie en talentontwikkeling. Door een snelle, betrouwbare, en innovatieve dienstverlening aan het onderwijs zorgen ze dat het onderwijs in staat gesteld wordt om talenten van jongeren optimaal te ontwikkelen.

 


referentie 29

Spy-europe.nl

Spy-euope.nl biedt het grootste assortiment achteruitrijcamera’s van de Benelux aan. U kunt hier voor alle voertuigen camera’s en detectiesystemen bestellen tegen de scherpste prijzen.


Kredin.nl

Kredin is een incassobureau uit Eindhoven. Ze incasseren openstaande vorderingen voor particulieren en bedrijven.

referentie 30


referentie 31

Geric.eu

Geric is an international company manufacturing the best carbon fibre wheels. Designed and developed by Wiet Huidekoper, who designed automotive carbon composite structures for over 30 years. During the 19-nineties winning the 24-Hours of Le Mans twice with the Porsche factory.


Rijschoolsolo.nl

Rijschool Solo is een rijschool uit Rotterdam en is al vele jaren actief. U kunt er 7 dagen per week lessen volgen.
Ze hanteren een unieke aanpak waardoor het slagingspercentage erg hoog ligt.

referentie 32


referentie 33

3dbrilwinkel.nl

3dbrilwinkel.nl voorziet de online markt al sinds 2009 van allerlei varianten 3d brillen.
Nergens vindt u een completer aanbod 3d brillen in Nederland.
Tevens kun u hier terecht voor advies over het gebruik van 3d brillen binnen verscheidene toepassingen.


Nationaalhulpfonds.nl

De missie van Nationaal Hulp Fonds is het samen met elkaar, door elkaar en voor elkaar ondersteunen van die doelgroepen die dringende ondersteuning nodig hebben.

referentie 34


referentie 35

Swoop.nl

Bij SWOOP kunt u alle merken refurbished devices kopen. Alles is direct uit voorraad leverbaar. Kwaliteit en service staan voorop.


Kento.nl

De missie van Kento is om de collega’s, de partners en hunzelf verder te ontwikkelen. Elke dag een beetje. Vanuit een duidelijke focus op Service & Onderhoud en met een groot en sterk netwerk verbinden ze technisch specialisten met interessante opdrachtgevers. Het specialisme, de partners en de ervaring maakt dat ze altijd de perfecte match tot stand kunnen brengen.

 

referentie 36


bknb

 

BKNB.nl

Bewindvoeringskantoor Noord-Brabant (afgekort: BKNB) is gevestigd in Eindhoven. Ze staan bekend om hun kennis en ervaring met o.a. bewindvoering en onder curatele stellingen.


Goldengark.com

ERGO Gardening Tools is het bedrijf achter de Golden Gark en andere innovatieve tuingereedschappen. Hun doel: een nieuwe lijn handige gebruiksproducten voor huis, stal en tuin met een multifunctioneel karakter. Een lijn van producten waarbij gebruikersgemak, een gezonde werkhouding, ergonomische vormgeving en licht gewicht centraal staan. De Gark is inmiddels verkrijgbaar van Japan tot in Amerika.

 

referentie 38


referentie 39


Hockeyhuis.nl, Sporthuis.nl en Voetbalhuis.nl

Bij Sporthuis vindt u duizenden producten voor hockey, voetbal, tennis en nog veel meer. Alle producten zijn direct leverbaar. Sporthuis heeft daarnaast 3 vestigingen waar vanuit de producten worden verkocht.


Bluxbox.nl, Styletone.com

Al meer dan 10.000 vrouwen ontvangen elke 2 maanden een Bluxbox. De Bluxbox is een verrassingsbox vol met cosmetica producten.

referentie 40


b24

 

 


Bureaustoel24.nl

Bij Bureaustoel24 vindt u duizenden bureaustoelen, bureau’s, ladeblokken en nog veel meer. Alle producten zijn direct leverbaar. Ze verwerken meer dan 75.000 bestellingen per jaar en zijn daarmee één van de grootste Europese spelers binnen hun marktsegment.


Snapput.nl

Snapput is het grootste onderwijsvideo platform van Nederland. Er zijn meer dan 1.000 video’s met heldere uitleg beschikbaar.

snapput

 


referentie 37

 

 

Witterentmeestersenmakelaars.nl

Witte Rentmeesters en Makelaars ontzorgt al meer dan 25 jaar particuliere landgoedeigenaren, stichtingen en vastgoed beleggers bij het beheren van landgoederen en agrarisch vastgoed en heeft zich gedurende de jaren heen ontwikkelt van een traditionele beheerder van landgoederen tot een veelzijdig rentmeesterskantoor met een breed diensten pakket op het gebied van rentmeesterij en makelaardij.


Glutenvrijewebshop.nl

Bij Glutenrvijewebshop.nl vindt u meer dan 4.000 glutenvrije producten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Met meer dan 100.000 tevreden klanten is het één van de grootste online spelers in de markt.

glutenvrijewebshop