Ontwikkeling webshops en websites

Door ervaren online marketeers samen met ervaren IT’ers te laten werken aan de ontwikkeling van een website of webshop, weten we goed renderende websites / webshops te ontwikkelen die vanaf de livegang maar op 1 ding zijn gericht; de gewenste doelstellingen behalen. Of dit nou omzet of leads zijn, op beide fronten hebben we de ervaring in huis om de meest effectieve website in een markt / branche te ontwikkelen.

Het verloop van een website of webshop ontwikkeling bij MarketingConcurrent

Een goede voorbereiding is essentieel. We starten daarom met een uitgebreide inventarisatie waarin we de huidige wensen in kaart brengen en de key succesfactoren voor online succes binnen uw markt identificeren. Op basis van het voorgaande bepalen we het meest passende CMS systeem en gaan we aan de slag met de designs van de website. Nadat de designs volledig naar wens zijn, starten we met de ontwikkeling.

Mogelijke CMS systemen

Het bieden van de meest passende oplossing staat bij ons centraal. Om dit te realiseren werken we met diverse IT partners samen waardoor we in bijna elk groot CMS systeem een passende oplossing kunnen bieden. Met de onderstaande CMS systemen hebben wij de beste ervaringen.

– Magento 2 (webshop)
– Prestashop (webshop)
– Lightspeed (webshop)
– WordPress (website)
– Joomla (website)

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze Online Marketing diensten

U laat een webshop of website bouwen met een bepaald doel. Met onze online marketing diensten helpen we u na de livegang van uw website deze doelen te behalen.
We bieden alle facetten van online marketing aan en zijn gerenommeerd partner van partijen als Google, Microsoft, Amazon en Facebook. We helpen dagelijks meer dan 55 bedrijven met het realiseren van hun online doelstellingen.
MarketingConcurrent kan dus het gehele traject van strategie en website ontwikkeling tot de online marketing volledig voor u verzorgen of begeleiden. Dit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of idee? Neem dan contact met ons op.

Zullen we eens sparren?

We zullen u gegarandeerd overtuigen van onze kennis en expertise.
Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

online marketing strategie